Abonnementsvoorwaarden

Indien u kiest om gebruik te maken van de abonnement service van Mannenrantsoen is onderstaande van toepassing. Let op: onderstaande niet van toeppassing bij een eenmalig pakket.

Een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd, tenzij anders wordt vermeld in de aanbieding.
De eerste betaling zal via Ideal gebeuren. Vervolgens zal vanaf de 2e betaling automatische incasso in gaan.

Het abonnement kan te allen tijde gepauzeerd worden. Bij het pauzeren van uw lopende abonnement zal u het eerstvolgende pakket nog ontvangen, waarna vervolgens uw abonnement voor onbepaalde tijd gepauzeerd wordt. Opzeggen van uw abonnement en account kan telefonisch via 050-7676014 of per mail naar: info@mannenrantsoen.nl
Het standaard abonnement is een abonnement voor onbepaalde tijd met een maand opzegtermijn

Betaling geschiedt per automatische incasso, met uitzondering van de 1e bestelling dit zal middels Ideal gebeuren. Onderstaand de verschillende pakketten die Mannenrantsoen aanbiedt.

Mannenrantsoen (per pakket 2 boxers) (3 paar sokken)
BetalingsperiodeFrequentiePrijs
3 maanden4 x per jaar€ 34,95 per pakket € 139,80 per jaar
6 maanden2 x per jaar€ 35,95 per pakket € 71,90 per jaar

 

Boxerrantsoen (per pakket 3 boxers)
BetalingsperiodeFrequentiePrijs
3 maanden4 x per jaar€ 38,95 per pakket € 155,80 per jaar
6 maanden2 x per jaar€ 39,95 per pakket € 79,90 per jaar

 

Sokkenrantsoen (per pakket 6 paar sokken)
BetalingsperiodeFrequentiePrijs
3 maanden4 x per jaar€ 18,95 per pakket € 75,80 per jaar
6 maanden2 x per jaar€ 19,95 per pakket € 39,90 per jaar

De voorwaarden voor bestelling van producten

Wanneer u via internet een product bestelt dan ontvangt u een order bevestiging via het e- mailadres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan eerst in de spam-map van uw mailbox, staat hier ook geen e-mail van ons in, raadpleeg dan onze klantenservice. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden. Producten worden niet geleverd op bezorgadressen buiten Nederland. Je hebt jouw bestelling binnen 1 week in huis. De eerste bestelling zal worden afgerekend d.m.v ideal. Voor de volgende bestelling zal het bedrag enkele dagen voordat het volgende product verzonden wordt, afgeschreven worden. Je krijgt jouw product 14 werkdagen op zicht. Wanneer je het bestelde product niet wilt houden dan dien je binnen 14 werkdagen contact op te nemen met onze klantenservice. Belangrijk is dat de zegel voor op de doos intact is. Boxershorts en sokken zijn een hygiëne product dat wij zonder ongeopende verpakking niet terug kunnen nemen. Controleer daarom altijd of de maten op de zegel overeenkomen met hetgeen u besteld heeft.

Alle op de shop genoemde prijzen zijn inclusief alle belastingen.